Verwerking
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze proces adviseurs.
...Murre Technologies levert in samenwerking met Optimum Sorting op het gebied van gedroogd zeewier een oplossing om uw eindproduct optisch te sorteren.
De machine bestaat uit een invoerschudder waarbij het product evenredig over de volle breedte van de machine aangevoerd wordt.
Het product wordt op de band van de sorteerder met een hoge snelheid onder door de camera van de machine g...
Lees meer
De zeewierwasser is speciaal ontwikkeld voor de
verwerking van vers zeewier.
Het zeewier wordt gereinigd in het bubbelbad.
D.m.v. peristaltische luchtbuizen wordt het product
voortgestuwd/getransporteerd. Nadat het zeewier
gewassen is wordt het uitgevoerd d.m.v. een RVS
draadogenband
Het zeewater wat gebruikt wordt in de wasser wordt
constant circ...
Lees meer
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze proces adviseurs.
...Het blancheren van zeewier is erg belangrijk, vooral omdat het jodiumpercentage dan fors naar beneden kan worden bijgesteld. Dit is nodig om voedselveiligheid te kunnen garanderen. De dompelblancheur van Murre Technologies is dubbelwandig uitgevoerd om het energieverlies zoveel mogelijk te beperken. Het blancheren vindt plaats bij een temperatuur van 70°C.
De aanbevolen verwarmingsmethod...
Lees meer
© Murre | sitemap | disclaimer | design:www.arievandermeer.nl | ontwikkeling www.dorstcommunicatie.nl