Ozon
Door middel van ozon toe te voegen aan het proceswater kunnen we bacteriën doden en verkleuring van het water tegengaan. Deze toepassing is onder andere toe te passen bij waterbufferkanalen waar het water voor langere tijd inzit, en voortdurend verontreinigd word. Dit water komt weer in aanraking met de vruchten, en brengt daardoor bacteriën etc. over. Door met ozon dit water te behandelen worden bacteriën gedood, blijft het water langer bruikbaar zonder verversing, en zal houdbaarheid van de vrucht verlengt worden omdat er geen extra bacteriën in aanraking komen met de vrucht.
Door middel van ozon toe te voegen aan het proceswater kunnen we bacteriën doden en verkleuring van het water tegengaan. Deze toepassing is onder andere toe te passen bij waterbufferkanalen waar het water voor langere tijd inzit, en voortdurend verontreinigd word. Dit water komt weer in aanraking met de vruchten, en brengt daardoor bacteriën etc. over. Door met ozon dit water te behandelen worden bacteriën gedood, blijft het water langer bruikbaar zonder verversing, en zal houdbaarheid van de vrucht verlengt worden omdat er geen extra bacteriën in aanraking komen met de vrucht.
© Murre | sitemap | disclaimer | design:www.arievandermeer.nl | ontwikkeling www.dorstcommunicatie.nl