Verwerking
Het dompelbad is ontwikkeld om oxidatie van vers verwerkt fruit te voorkomen zodat er geen verkleuringen ontstaan zoals bruine of zwarte plekken.
De machine is geschikt voor appels en peren
Het systeem gebruikt een beperkte hoeveelheid water en anti-oxidatie middel. De delen die in contact komen met de vruchten zijn food safe uitgevoerd.
De diptank is samengesteld uit de volgende componenten: een universele diptank, een kunststof transportband met versprongen meenemer
Voor het dompelen, een uitvoer en ontwatering transportband, een watertank opvangtank.
De machine is gebouwd volgens CE-norm en voldoet aan de gestelde voedselveiligheidseisen.
Het dompelbad is ontwikkeld om oxidatie van vers verwerkt fruit te voorkomen zodat er geen verkleuringen ontstaan zoals bruine of zwarte plekken.
De machine is geschikt voor appels en peren
Het systeem gebruikt een beperkte hoeveelheid water en anti-oxidatie middel. De delen die in contact komen met de vruchten zijn food safe uitgevoerd.
De diptank is samengesteld uit de volgende componenten: een universele diptank, een kunststof transportband met versprongen meenemer
Voor het dompelen, een uitvoer en ontwatering transportband, een watertank opvangtank.
De machine is gebouwd volgens CE-norm en voldoet aan de gestelde voedselveiligheidseisen.
© Murre | sitemap | disclaimer | design:www.arievandermeer.nl | ontwikkeling www.dorstcommunicatie.nl